Bos Group International

Privacy
Wanneer je bij ons iets besteld laat je persoonlijke gegevens achter. Dat is nodig om jouw bestelling te kunnen verwerken. We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waar we jouw gegevens voor nodig hebben en wat we ermee doen. Daar leggen we hier graag uit. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Veilig
Jouw persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen in onze systemen, zodat buitenstaanders hier niet bij kunnen. Alleen onze betrouwbare partners hebben toegang tot de noodzakelijke gegevens en zij gaan hier net zo zorgvuldig mee om als wij. Hieronder lees je met welke partners wij samenwerken en waarom.

Wat willen we graag van jou weten en waarvoor?
Er zijn twee redenen waarom wij jouw persoonlijke gegevens vragen: 1) Om jouw bestelling te kunnen leveren en 2) om jouw winkelervaring zo leuk mogelijk te maken. De informatie die we verzamelen wordt uitsluitend gebruikt om het winkelen bij ons makkelijker, relevanter en leuker te maken.

 

Gebruik van de website

IP adres Jouw IP-adres geeft ons de mogelijkheid om jou te herkennen en jouw voorkeuren te onthouden. Dit heeft als voordeel dat wij jou beter van dienst kunnen zijn. Dat maakt jouw bezoek aan onze website prettiger.

 

Bestellen

Aanhef, voor- en achternaam Zo kunnen wij jou persoonlijk aanspreken tijdens contactmomenten met de klantenservice en voor adressering op de factuur.
Telefoonnummer Wij willen jou graag goed informeren over jouw bestelling. In het geval dat wij nog vragen hebben over jouw bestelling werkt telefonisch contact vaak snel en eenvoudig. Ook kan onze bezorgpartner DHL jou een sms sturen over de bezorgstatus.
E-mailadres De meeste communicatie voor jouw bestelling loopt via email. Zo kun jij de informatie lezen wanneer het jou uitkomt. Zo mailen wij de bestelbevestiging en factuur. Na bezorging van jouw bestelling ontvang je van onze partner Kiyoh een email om jouw ervaring te delen, omdat wij onze service graag willen verbeteren. Wil jij de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven kan eenvoudig via de link in de nieuwsbrief.
Volledig adres Om jouw bestelling te kunnen bezorgen hebben wij jouw complete adresgegevens nodig. Indien gewenst kun je een afwijkend factuuradres invullen.
Betaalgegevens Bij het plaatsen van een bestelling kun je uit diverse betaalmethoden kiezen. Zowel voor jou als voor ons is het belangrijk dat jij veilig en betrouwbaar kunt betalen. Dit gebeurt in een beveiligde omgeving, zodat niemand bij jouw betaalgegevens kan. Hiervoor werken wij samen met Buckaroo. Als je geld van ons terugkrijgt regelen wij dit ook via deze partner.

 

Account

Jouw gegevens Als jij je op de website registreert wordt er een account aangemaakt zodat je maar eenmalig jouw gegevens hoeft in te vullen. Wij vragen dezelfde gegevens als beschreven bij ‘Bestellen’. Bij een volgend bezoek hoef je alleen maar in te loggen en staan jouw gegevens automatisch ingevuld. Dat scheelt jou tijd! Vanuit jouw account kun je ook eenvoudig gegevens wijzigen.
Jouw favorieten Je favoriete artikelen worden opgeslagen in jouw account, zodat je deze eenvoudig kan terugvinden. Maak een artikel favoriet door op het hartje bij het artikel te klikken.
Bestelhistorie In jouw account slaan wij ook jouw bestelhistorie op. Gemakkelijk als je iets terug wilt vinden of een factuur wilt downloaden.

 

Inschrijven op de nieuwsbrief

Voor- en achternaam Wij willen jou graag beter leren kennen. Als je iemand nieuw ontmoet vertel je immers eerst je naam.
Emailadres Vanzelfsprekend hebben wij jouw emailadres nodig om je de digitale nieuwsbrief te kunnen sturen. Wil jij de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven kan eenvoudig via de link in de nieuwsbrief of vanuit jouw account.
Geslacht Op basis van jouw geslacht maken wij de nieuwsbrief relevanter door jou vooral dames of herenschoenen te laten zien.
Geboortedatum Omdat wij je graag willen feliciteren op jouw verjaardag!
Interesses, schoenmaat, winkelvoorkeur Om de nieuwsbrief nog interessanter te maken vragen wij om enkele aanvullende gegevens. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het aanbod in jouw schoenmaat tonen of je op de hoogte stellen van acties in jouw favoriete winkel.

Heb je nog vragen of wil je jouw persoonlijke gegevens inzien, wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Klantenservice

Telefoon: +31 (0) 495 851 080 (van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 20:00 uur)
Email: avg-klantenservice@bosgroup-int.com

Bedrijfsgegevens

Quality Brands Online B.V.
Marconilaan 6
6003 DD Weert
(geen bezoekadres)

KvK-nummer: 14131605
BTW-nummer: NL.822.345.754.B01

ADD CONTACT